BOMBA SA ANFIELDA: Mane odlazi iz Liverpoola, a u klub dolazi jedna od najvećih svjetskih zvijezda…

Sadio Mane je jedan od najboljih igrača Liverpoola, a  prethodnih sezona cijena mu je znatno narasla

  • Sport

  • 14. Apr. 2020  

  • 0

Iako mu na Anfieldu ide veoma dobro čini se da bi uskolo moglo doći do rastanka.

Već se neko vrijeme spekulira o tome da bi Mane mogao karijeru nastaviti u Real Madridu i tako ispuniti svoj dječački san. Senegalac ne krije da mu je želja da jednog dana zaigra u kraljevskom klubu, a ni u Realu nemaju ništa protiv toga.

The Sun piše da u Liverpoolu već razmišljaju o opciji da Mane napusti klub ovog ljeta, te žele biti spremni za to. Redsi traže zamjenu za Senegalca, a zna se ko će biti prva meta.

Navodno, najveća želja Liveproola je Kylian Mbappe kojeg će pokušati dovesti na Anfield ukoliko ih Mane napusti. U Liverpoolu se nadaju da će od Maneovog eventualnog transfera zaraditi oko 150 miliona eura, ali će morati dodati još čak 100 miliona eura ukoliko žele dovesti Mbappea.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...