LUKAČEVA POLICIJA IMALA PUNE RUKE POSLA: Građani za Vaskrs masovno kršili zabranu kretanja, svi su sankcionirani…

Iz MUP-a RS-a podsjećaju da je i danas na snazi zabrana kretanja za sva lica od 20 sati do sutra ujutro u 5 sati

  • Hronika

  • 20. Apr. 2020  

  • 0

Zabranu kretanja u posljednja 24 sata u Republici Srpskoj prekršile su 94 osobe, koje su sankcionirane, potvrđeno je danas iz entitetske policije.

Radi se o kršenju zabrane kretanja svim licima na javnim površinama, koja je bila na snazi od 18. aprila od 15 sati do jutros u 5 sati, kao i kršenju zabrane kretanja osobama starijim od 65 godina u vrijeme pandemije koronavirusa.

Zbog kršenja zaključka Štaba za vanredne situacije u vezi sa zabranom napuštanja teritorije općine prebivališta/boravišta subotom od 12 do nedjelje do 18 sati sankconisano je 11 osoba.

Iz MUP-a RS-a podsjećaju da je i danas na snazi zabrana kretanja za sva lica od 20 sati do sutra ujutro u 5 sati.

Od ove zabrane izuzete su osobe kojima poslodavac ili policija izda odgovarajuće dozvole.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...