GRAĐANI GA PRIJAVILI: Mostarac prijetio komšijama i pucao iz pištolja

Patrola policije je sinoć nešto prije ponoći, po dolasku na lice mjesta također bila na meti vrijeđanja

  • Hronika

  • 20. Apr. 2020  20. Apr. 2020

  • 0

Mostarska policija uhapsila je I.M. (58) nakon što je sinoć pucao sa balkona u ulici fra. Franje Miličevića u Mostar te prijetio komšijama i policiji.

"Kod njega je pronađen pištolj i četiri okvira metaka. Priveden je u PS Mostar i nad njim se trenutno provodi kriminalistička obrada", potvrdio je Ljudevit Marić, portparol MUP-a HNK, prenosi Faktor.ba.

Podsjetimo, slučaj su prijavili uznemireni građani. Patrola policije je sinoć nešto prije ponoći, po dolasku na lice mjesta također bila na meti vrijeđanja. Nakon neuspjele intervencije, I.M. je dobio prekršajnu prijavu.

Policijske patrole su, kako doznajemo, sve vrijeme od sinoć nadgledale stan i čekale pravi trenutak da ga privedu. Prema neslužbenim informacijama, od ranije je poznat policiji po sličnim poduhvatima.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...