CORAXOV KUTAK: (Bio)hemičar i (bio) četnik Aleksandar Vučić pustio je penzionere da malo prošetaju po - glasačkoj kutiji

Eto, da znaju kome će dati svoj glas na narednim izborima

Ilustracija: CORAX/Peščanik/Danas

  • Kultura

  • 22. Apr. 2020  22. Apr. 2020

  • 0

Predsjednik Srbije, epidemiolog, policajac, (bio)hemičar, (bio) četnik, fizičar i astronom Aleksandar Vučić, počeo je puštati penzionere iz kuća po pola sata, da malo noge protegnu.

Eh, baš ti penzioneri će, ako se ova pandemija ikada okonča i ako ikada budu održani izbori u Srbiji, prema istraživanjima, uglavnom glasati za ovog iz prvog pasusa. Zna to i Predrag Koraksić.  

(D.B.)     

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...