DA SE PUTIN NE NALJUTI: Cvijanovićka odlikovala ruske vojnike (FOTO)

Predsjednica RS-a Željka Cvijanović uručila je danas u Istočnom Sarajevu odlikovanje i zahvalnice pripadnicima odreda oružanih snaga Ruske Federacije koji su u RS došli na poziv najviših zvaničnika, s ciljem pružanja pomoći u borbi protiv pandemije COVID-19, izazvane virusom korona.

  • Mini market

  • 23. Apr. 2020  23. Apr. 2020

  • 0

Predsjednica Cvijanović odlikovala je Medaljom zasluga za narod komandanta odreda oružanih snaga Ruske Federacije, pukovnika Maksima Petroviča Sologubova za izuzetan doprinos u pružanju podrške i medicinske pomoći u borbi protiv pandemije Covid – 19, izazvane virusom korona, kao i učvršćenju saradnje između Ruske Federacije i manjeg bh. entiteta.

alt

- Kao izraz neizmjerne zahvalnosti, poštovanja i nesebične podrške Republici Srpskoj, predsjednica Cvijanović uručila je stručnom timu iz Ruske Federacije 23 zahvalnice „Amblem Republike Srpske“. Uručivanju odlikovanja i zahvalnica u sjedištu Republike Srpske u Istočnom Sarajevu prisustvovao je ambasador Ruske Federacije u BiH Petar Ivancov – navodi se u saopštenju.

(Srpskainfo / SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...