STRAVA I UŽAS U SRBIJI: U žestokoj tučnjavi između komšija jedna osoba smrtno stradala, samo se srušio…

I. K. (55) iz mjesta Kusić kod Bele Crkve preminuo je jučer oko 17 sati od udarca koji mu je zadao komšija R. B. (55), pišu mediji u Srbiji

  • Hronika

  • 28. Apr. 2020  

  • 1

Policija je obavila uviđaj, poslije koga će biti provedena istraga kojom bi trebalo da bude utvrđen motiv ovog zločina.

Prema prvim i nepotvrđenim informacijama na mjestu zločina bila su četvorica muškaraca.

"Oni su se posvađali ali još uvek nije poznato oko čega. Međutim, činjenica je da se svađa pretvorila u tuču. Tokom tog fizičkog obračuna, u kome su učestvovala sva četvorica muškarca, R. B. je zadao I. K. udarac u glavu. Ubrzo nakon toga I. K. je pao. Ova trojica su nastavila da se tuku. I. K. je samo u jednom trenutku rekao da mu nije dobro i više nije ustao", rekao je za Kurir jedan od očevidaca jezive scene.

Poslije nekog vremena obaviještene su policija i Hitna pomoć, koja je kod nesretnog I. K. mogla samo da konstatuje smrt.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...