KO SE RUGA…: Najveća mlada nogometna zvijezda današnjice konačno odgovorio na provokacije Neymara i PSG-ovih igrača

Erling Haaland je napokon odgovorio na ruganje igrača PSG-a

  • Sport

  • 01. Maj 2020  

  • 0

Erling Haaland golove slavi pozom iz meditacije. Tako je proslavio i gol protiv PSG-a u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, ali nakon što je prvak Francuske izbacio Borussiju u revanšu, uslijedilo je provokativno radovanje igrača PSG-a, svi redom su „meditirali“ i izrugivali senzaciju iz Norveške.

"Ne, baš, to me nimalo ne muči. Mislim da su mi puno pomogli da tu meditaciju pokažem cijelom svijetu jer meditacija je važna stvar, tako da sam im zahvalan što su mi pomogli u tome", poručio je Haaland.

Neymar je bio predvodnik u meditiranju, a i nakon spomenute utakmice protiv Borussije Brazilac je na Instagramu objavljivao fotografije kako bi dodatno bocnuo Haalanda.

 Erling Haaland je napokon odgovorio na ruganje igrača PSG-a: A da nije Norvežanin...

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...