ODLUKA KOMPANIJE: Na letovima Croatia Airlinesa bit će obavezno nošenje maski

Slijedjeli odluke i upute javnozdravstvenih i civilnih zrakoplovnih vlasti,

  • Regija

  • 02. Maj 2020  

  • 0

Croatia Airlines uskoro započinje djelomičnu obnovu zračnog prometa unutar Hrvatske, a od prekosutra (4. maja) obavezno je korištenje maski ili pokrivala za lice na njihovim letovima.

"Od 4. maja ove godine na svim letovima Croatia Airlinesa, nacionalnog avioprijevoznika i člana udruge Star Alliance, obavezno je korištenje zaštitnih maski ili pokrivala za lice.

Slijedeći odluke i upute javnozdravstvenih i civilnih zrakoplovnih vlasti, ovu zaštitnu mjeru kompanija je preventivno donijela kako bi se smanjio potencijalni rizik prenošenja koronavirusa tokom leta. U skladu s novom mjerom, putnici na let trebaju doći sa zaštitnim maskama ili pokrivalima za lice te ih koristiti tijekom cijelog boravka u putničkoj kabini zrakoplova.

Prihvatljiva pokrivala za lice podrazumijevaju dvoslojne pamučne maske za lice, medicinske (kirurške) maske za lice te filtrirajuće polumaske s ventilom i bez ventila.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...