SEBIJA IZETBEGOVIĆ POTVRDILA: Doktor Šabanović će snositi posljedice zbog okupljanja na rođendanskoj zabavi…

Kako je potvrđeno, 16 osoba koje su učestovale na fešti povodom rođendana bit će sankcionirano. Restoran je nakon višesatne privatne zabave zatvoren u 22:45 sati

  • Društvo

  • 05. Maj 2020  

  • 0

Doktor Jusuf Šabanović, direktor Klinike za opštu i abdominalnu hirurgiju Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, snosit će posljedice nakon što je sinoć na svojoj rođendanskoj zabavi u sarajevskom restoranu Golf Klub okupio veći broj osoba uprkos mjerama zabrane povodom panedmije korona virusa. Ovo je za N1 potvrdila generalna direktorica KCUS-a Sebija Izetbegović.

Sarajevska policija morala je intevenirati u restoranu Golf Klub nakon što je otkriveno da se tamo održava rođendanska zabava na kojoj učestvuje više osoba.

Kako je potvrđeno, 16 osoba koje su učestovale na fešti povodom rođendana bit će sankcionirano. Restoran je nakon višesatne privatne zabave zatvoren u 22:45 sati.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...