HERCEGOVAC PRAVI TRANSFER KARIJERE: Emir Dilaver napušta „Dinamo“, čeka se samo da…

Nakon što je Nenad Bjelica raskinuo ugovor s Dinamom, mediji u Hrvatskoj odmah su se raspisali da sa Maksimira odlazi i Dilaver koji mu je bio posebno privržen igrač

  • Sport

  • 07. Maj 2020  

  • 0

Nogometaš iz Tomislavgrada je zahvaljujući sjajnim igrama došao do vrijednosti od četiri miliona eura, a kako mu ugovor ističe u ljeto 2021. godine, nadolazeći prijelazni rok je šansa za Dinamo da na njemu zaradi veliki novac.

Potencijalni kupac bi mogao biti, ni manje ni više, nego Fenerbahče. Poznato je kako bi klupu ovog turskog velikana trebao preuzeti upravo Bjelica, a tamošnji FotoMac otkrio je da se Dilaver nalazi na njegovoj listi želja i da bi rado po četvrti put u karijeri sarađivao s njim.

Dilaveru transfer karijere ovisi od toga hoće li Bjelica postići dogovor sa Fenerbahčeom. Konkretnih pomaka u pregovorima nema, svaka strana je dala svoje uvjete, sada svi čekaju i nadaju se.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...