SRPSKI PATRIJARH OPET LUPA GLUPOSTI: "Drugi virus odavno potresa Crnu Goru"

Srpski patrijah Irinej uputio je pismo lideru Demokratski front u Crnoj Gori Andriji Mandiću u kojem sugeriše na opasnost od "duhovnog razaranja Crne Gore".

  • Regija

  • 07. Maj 2020  

  • 2

On je u pismu ocijenio da virus koji odavno potresa Crnu Goru ništa nije manje opasan i poguban od koronavirusa i prijeti da u potpunosti duhovno razori "svetosavsku i Njegoševu Crnu Goru".

"U ovim teškim danima, suočeni sa širenjem opakog virusa, molimo se Vaskrslom Gospodu za zdravlje i spasenje svih ljudi. Ovaj drugi virus koji odavno potresa Crnu Goru ništa nije manje opasan i poguban od koronavirusa. On prijeti da u potpunosti duhovno razori svetosavsku i Njegoševu Crnu Goru", naveo je Irinej, saopšteno je iz DF-a.

Kako je dodao srpski patrijah, "Bogu hvala, desilo se čudo".

"Svetosavski srpski narod masovno se podigao da brani pravoslavlje i svetosavlje. Istrajte u svome podvigu. Crkva na čelu sa mitropolitom crnogorsko-primorskim Amfilohijem, arhijerejima, sveštenstvom, monaštvom i narodom pomoći će Vam da odbranite svetinje u Crnoj Gori od bezakonja," stoji u pismu Irineja.

Poslanici DF-a su ponovo danas pozvali mitropolita Amfilohija da se nastavi sa litijama zbog Zakona o slobodi vjeroispovesti a koje su prekinute zbog korona virusa.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...