PROSTRANSTVO BEZ KRAJA: Stanivuković objavio svoj video ulaska na Dodikov posjed (VIDEO)

Draško Stanivuković, zastupnik Partije demokratskog progresa u Narodnoj skupštini Republike Srpske, kazao je danas za N1 da nije ''upao na privatni posjed Milorada Dodika'' već je tamo ušetao kao običan građanin.

  • Mini market

  • 07. Maj 2020  

  • 0

Mediji su, potom, objavili da nakon ovog poteza Stanivukovića, slijedi krivična prijava.

Kako piše ATV, pravni zastupnik preduzeća "Fruit Eco" sutra će i krivično i parnično tužiti Stanivukovića i Begića (Ivan) zbog ometanja privatnog posjeda, neovlašćenog snimanja, nepoštovanja epidemioloških mjera u vrijeme vanrednog stanja, kao i za neovlašćeno dizanje drona u neposrednoj blizini aerodroma.

Stanivuković je u međuvremenu objavio video događaja koji je danas privukao veliku pažnju javnosti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...