EVO O ČEMU JE RIJEČ: Fotografija o kojoj danas bruji regija: Ceca i dr. Kisić Tepavčević se primakle jedna drugoj, a onda uglas smijale

U jednom trenutku, dok su Željko i Čeda govorili uglas, Ceca i Darija su se približile jedna drugoj i kroz smijeh razmijenile nekoliko riječi

  • Show

  • 11. Maj 2020  11. Maj 2020

  • 0


Srbija ne prestaje da bruji o emisiji "Hit tvit", koja je sinoć emitovana na "Pinku", a u kojoj su gostovali Ceca Ražnatović, Darija Kisić Tepavčević, Čeda Jovanović i Željko Mitrović. Pored burnih rasprava koje su obielježile emisiju, još jedan detalj privukao je pažnju gledalaca - razgovor Cece i Darije koji su imali priliku da vide, ali ne i da čuju.


U jednom trenutku, dok su Željko i Čeda govorili uglas, Ceca i Darija su se približile jedna drugoj i kroz smijeh razmijenile nekoliko riječi

Ovaj trenutak svima je privukao pažnju, ali gledaoci u tom trenutku nisu bili u prilici da čuju šta je su pjevačica i doktorka rekle jedna drugoj.

- Da napustimo emisiju i idemo na kafu, jer ova dvojica galame i jedini pričaju - prokomentarisale su Ceca i Darija.

U pomenutoj emisiji, Ceca i Čeda Jovanović našli su se, podsjetimo, oči u oči posle 17 godina šutnje i izbjegavanja, na molbu vlasnika “Pinka” Željka Mitrovića.

Emisija je bila prošarana verbalnim provokacijama i raspravama između Cece i Čede Jovanovića, a situacija je eksplodirala u posljednjim minutima šoua, kada se i Mitrović umešao na Cecinoj strani, a ona ubrzo demonstrativno napustila studio.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...