KLOPP SE NAŠALIO: Tokom karantina sam naučio samo da Neville ima mišljenje baš o svemu

Trener Liverpoola Jürgen Klopp našalio se kako tokom karantina koji je uzrokovala pandemija koronavirusa nije naučio ništa osim toga da Gary Neville, legendarni nogometaš Manchester Uniteda, ima mišljenje baš o svakom problemu.

  • Sport

  • 15. Maj 2020  15. Maj 2020

  • 0

Nijemac je dodao i kako je ponosan što se društvo u cjelini s koronavirusom izborilo do te mjere da Premijer liga, za koju se mislilo da se neće nastaviti, ipak neće biti zaključena a da se ne odigra do kraja.

"Nisam mnogo naučio tokom ovog karantina, ali naučio sam da Gary Neville ima mišljenje baš o svakom problemu s kojim se čovječanstvo susreće", rekao je Klopp za Liverpoolov klupski portal kroz smijeh pa dodao: "To je nevjerovatno."

Ponosan je na društvo 

Nakon toga je Klopp još jednom dao svoj sud o situaciji koja se razvila zbog širenja koronavirusa, a podijelio je i svoje iskustvo s karantinom i ograničavanjem kretanja. 

"I prije sam znao da se znam nositi s teškim situacijama, a ovo je takva situacija. Ne samo za mene i moju porodicu nego za sve ljude na svijetu. Ponosan sam na društvo u cjelini", rekao je Klopp pa dodao:

"Mi kao ljudska bića nismo savršeni i često griješimo, ali mislim da smo tokom ovih nekoliko mjeseci shvatili koliko smo, zapravo, svi međusobno povezani."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...