FANOVI U DELIRIJU: Sofia Vergara objavila seriju seksi fotki od prije 30 godina

Nekadašnji model, a danas uspješna holivudska glumica Sofia Vergara zna se ponekad putem Instagrama vratiti u prošlost. Izvukla je sada fotografije stare skoro tri decenije, na kojima pozira golišava.

  • Show

  • 16. Maj 2020  16. Maj 2020

  • 0

"Tbt Miami u devedesetima", poručila je prezgodna Sofia Vergara ispod najnovije fotografije, koja je njene fanove ostavila bez teksta. Iako su svi svjesni njenog seksepila, ponekad zaborave na stare fotografije iz vremena kada se bavila samo modelingom. 

Upravo scenu s jednog od svojih ljetnih snimanja u toplesu i sićušnim, jedva vidljivim bikini gaćicama, Vergara je sada dala na uvid milionima.

Raspuštena kosa koju nosi vjetar, pijesak po golišavom tijelu i grudi prekrivene na strateškim mjestima, uz zavodljiv pogled ispod obrva, bacili su vojsku njenih fanova u delirij.

Danas je Vergara jedna od najbolje plaćenih glumica u Hollywoodu. Svoj životni san, da postane stomatologinja, još kao tinejdžerka zamijenila je poslom modela, a potom i glumom. Zbog izgleda i seksepila, dugo joj je trebalo da počne dobivati 'normalne' uloge, a ne samo one ispraznih ljepotica.

alt

alt

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...