KAKVO TIJELO SALMA IMA: Slavna glumica izgleda nevjerovatno, niko ne vjeruje da je ušla u šestu deceniju života…

Poznata po svojim oblinama, tamnoj kosi i besprijekornom tenu, Salma Hayek je već godinama jedan od najvećih seks simbola na svjetskoj estradi

  • Show

  • 17. Maj 2020  

  • 0

Glumica Salma Hayek opet je razoružala pratitelje s društvenih mreža fotografijom iz bazena mokre kose.

I opet je opravdala epitet jedne od najljepših žena na svijetu.

Rođena je u Meksiku, a karijeru je započela s 23 godine, glumeći u meksičkoj telenoveli "Teresa". Kasnije se preselila u Hollywood i ubrzo se pojavila u filmovima "Desperado", gdje je glumila s Antonijem Banderasom, "From Dusk till Dawn" i "Dogma". No, jedna od njezinih najzapaženijih uloga bila je ona meksičke slikarice Fride Kahlo u filmu "Frida", koja joj je donijela nominaciju za Oscara, BAFTA, Golden Globe i Screen Actors Guild nagradu.

Da ne dužimo, pogledajte i sami...

Izvor: Instagram

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...