AKO SAM POZNATA, NE ZNAČI DA SAM JAVNI WC: Marija Šerifović o kontaktu sa Đokovićem, Zvezdama Granda, a ovo joj je JEZIVO!

Marija Šerifović, koja je ponovo nastupala na Evrovizijskoj sceni, prokomentarisala je uživo uključenje koje je imala sa Novakom Đokovićem u njen lajv na Instagramu.

  • Estrada

  • 17. Maj 2020  

  • 0

"U nekom trenutku sam sasvim slučajno sam videla da Nole gleda i vidim da je on poslao zahtjev. Što da ne, ipak se radi o reketu broj jedan"rekla je Marija, a onda prokomentarisala svoju knjigu "Ispovest" koju je izdala prije nekoliko godina.

altFOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

"To je projekat koji je bio takav da sve ono što ljudi pročitaju saznaju o meni ", kazala je pjevačica.

Marija se o toku razgovora osvrnula na takmičenje "Zvezde Granda", ali i na današnju muzičku scenu.

"Nekada je prelijepo, nekada je preteško. Nekada su mi rekacije potpuno neprimjerene, jedna potpuna smjena emocija. Uglavnom je lijepo i čini me srećno kada svoje znanje pokušam da prenesem. Današnja muzička scena izgleda jezivo. U svakom poslu mora da postoji neki osnovni temelj znanja i posla kojim se bavite", istakla je Šerifovićeva i za kraj prokomentarisala kakav odnos ima sa medijima.

"Nije zabavno kada sam na meti medija. Ako sam javna ličnost, to ne znači da sam javni WC. Generalno sa medijima imam dobru i kvalitetnu saradnju. Dokle će ih zanimati moja intima, tako ću ja gledati da svoj privatni život zadržim za sebe", rekla je u Jutarnjem programu Prve.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...