„AKO SLUŠA OVAJ INTERVJU…“: Ivan Rakitić je konsterniran, poslao je poruku predsjedniku Barcelone…

Već dugo traju nagađanja da će Ivan Rakitić napustiti Barcelonu.

  • Sport

  • 19. Maj 2020  19. Maj 2020

  • 0

"Naviknuo sam na to da se moje ime svugdje pojavljuje. To nije ništa novo, događa se već dvije ili tri godine. Međutim, ja kad potpišem ugovor, uvijek ga planiram odraditi do kraja, ali također, želim i igrati. Trener i predsjednik nisu razgovarali sa mnom i nisu mi rekli da me više ne trebaju. Želim razmišljati samo o Barceloni, ali ako se pojavi neka dobra ponuda...", rekao je Rakitić za Cope.

Ivan je razočaran što se niko iz kluba nije oglasio na špekulacije o njegovom odlasku. 

"Nadao sam se da će se neko iz kluba oglasiti i reći: Rakitić ostaje! Međutim, predsjednik Bartomeu ništa mi nije rekao. Ako ovo sluša, možda me nazove sutra. Sa mnom se uvijek može razgovarati. Bilo bi lijepo da me kontaktira", izjavio je Rakitić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...