NOVA REALNOST: Pogledajte kako izgledaju teretane u Hong Kongu nakon pandemije koronavirusa

Ben Lucas, reporter koji živi u Hong Kongu, postavio je u ponedjeljak snimak svoje lokalne teretane koja se ponovo otvorila 8. maja.

  • Šareni svijet

  • 19. Maj 2020  19. Maj 2020

  • 0

Na snimku su trake za trčanje u "Pure Fitnessu" jasno razdvojene i nalikuju kabinama.

Prema predstavniku kompanije "Pure Fitness", razdjelnici pomažu da se zaustavi širenje virusa u skladu sa prijedlogom vlade Hong Konga.

Hong Kong donio je niz mjera za korištenje teretana.

Prije ulaska u teretanu, svi su dužni izmjeriti temperaturu.

Također, moraju koristiti sredstva za dezinfekciju ruku, obrisati svoje mašine dezinficijensom, izbjegavati česme, koristiti alkoholne maramice za čišćenje telefona i u svakom trenutku održavati socijalnu distancu.

A Fitness First member is pictured undergoing a temperature check before entering the gym in Hong Kong

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...