JE LI OVO JEDINI NAČIN: Restoran uveo posebne stolove za održavanje socijalne distance

Restoran u Marylandu uveo je zanimljive stolove kako bi bili sigurni da se gosti pridržavaju obavezne socijalne distance od 1,5 metara.

  • Šareni svijet

  • 19. Maj 2020  19. Maj 2020

  • 0

Restoran "Fish Tales" nabavio je stolove nalik autićima za sudaranje, koji su okruženi gumom i stoje na točkovima kako bi omogućili kretanje. Unutar gumenog okvira je mjesto gdje je predviđeno da posjetioci jedu i piju. Stolovi su posebno napravljeni samo za ovaj restoran u Marylandu, a uvedeni su kako bi osigurali poštivanje socijalne distance. Restoran je kreativne stolove otkrio svijetu putem Facebook live streama, što je uveliko odjeknulo. Pogledajte snimak:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...