ISKUSTVA NEVJERNIH SUPRUGA: "Ostavila sam ljubavnika. Poslao je snimke našeg seksa mom mužu"

Preljubi su ružni, ali sudeći po ispovijestima onih koji su se upleli u tajne ljubavne veze, ništa nije ružno poput njihovog prekida.

  • Sex i grad

  • 20. Maj 2020  20. Maj 2020

  • 0

Žene i muškarci iz cijelog svijeta na aplikaciji Whisper progovorili su prvi put o svojim zabranjenim ljubavnim vezama i načinima na koje su završili.

Jedna žena otkrila je da je svom ljubavniku zatajila da je trudna, jer je on u tom trenutku obnavljao bračne zavjete sa svojom suprugom.

Ovo su njihova priznanja:

"Bila sam u seksualnoj vezi s kolegom dvije godine. Uvjerila sam se da je to ozbiljna veza. Kad smo prekinuli, ostavio je suprugu zbog mlađe žene. Ne mene!"

"Godinu dana bila sam u vezi s oženjenim muškarcem. Prošlog mjeseca je prekinuo sa mnom, jer obnavlja bračne zavjete sa suprugom. Bojim se reći mu da sam dva mjeseca trudna i da želim zadržati bebu."

"Prekinula sam tajnu vezu s ljubavnikom. Poslao je fotografije i snimke našeg seksa mom mužu."

alt

"Ja sam domaćica i majka te sam u tajnoj vezi s drugom ženom. Nedavno je prekinula sa mnom. Slomljena sam."

"Bio sam u vezi sa prijateljevom suprugom, prekinuli smo kad je morala ići pobaciti. Pravimo se da ništa nije bilo."

alt

"Bila sam u vezi sa šefom, bila je to predivno intenzivna veza. Zaljubili smo se i to nas je uplašilo. Prekinuli smo, a on je tražio premještaj u drugi dućan. Godinama kasnije i dalje mi nedostaje."

"Konačno sam prekinula aferu s oženjenim muškarcem. Želim reći njegovoj supruzi da je aktivan korisnik stranica za upoznavanje i seks sa strancima."

"Prekinula sam vezu sa podređenim. Shvatila sam da se zaljubljujem. Sad sjedi metar i pol od mene, ovo je mučenje."

"Bio sam prije nekoliko godina u vezi s udanom ženom, a onda se zbog svega razvela. Bilo bi me briga da nije riječ o majci mog najboljeg prijatelja. On i njegov otac još ne znaju da se sve dogodilo zbog mene."

alt

"Cura je na mom Facebooku vidjela da sam drugoj ženi izjavio ljubav. Prekinuo sam aferu. Stvarno nisam htio da sazna za to. Što sad da radim?"

"Prekinula sam aferu i osjećam se kao da ne smijem biti tužna niti mi taj tip smije nedostajati, jer ionako nisam smjela biti s njim."

"Kad sam prekinula s oženjenim tipom, javila sam njegovoj supruzi da ima novu ljubavnicu."

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...