SAMI PROSUDITE: Nakon glasina da je ugradila implantate, kraljica popa napokon pokazala stražnjicu

Pjevačica glasine o operaciji nikad nije potvrdila.

  • Show

  • 20. Maj 2020  20. Maj 2020

  • 0

Američka pjevačica Madonna podijelila je sa svojim fanovima da mora na terapiju zbog jakih bolova nakon operacije koljena.

Šezdesetjednogodišnja kraljica popa navela je da je dugo čekala na tretman, a usput je objavila svoje dvije fotografije u čipkastom crnom negližeu.

"Konačno krećem na terapiju. Skakala bih gore-dolje od sreće da mogu nakon osam mjeseci bolova. Poželite mi sreću", napisala je.


 | Autor : Screenshoot
Na fotografijama je u prvom planu njena stražnjica nakon što se lani šuškalo da je otišla na ugradnju implantata. Tada su obožavatelji primijetili da joj je guza odjednom promijenila oblik i da je prevelika.

 | Autor : Instagram

"O Bože, Madonna, zašto si napravila tu užasnu umjetnu stražnjicu", "Da, ugradila je implantate. Izgledaju tako lažno, ali šta god nju veseli",  komentirali su neki.

Pjevačica glasine o operaciji nikad nije potvrdila.


Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...