ASMIR SE RASPRIČAO O ZLATANU: „Ibrahimović svaki dan očekuje…“

Trebinjac ima 32 godine, u dresu Rossonera branio je na dvije utakmice, a onda je došlo do prekida sezone zbog pandemije koronavirusa

  • Sport

  • 20. Maj 2020  20. Maj 2020

  • 0

Bh. reprezentativac tokom svih ovih dešavanja boravi u Milanu, a nakon dva mjeseca pauze ekipa je konačno počela individualne treninge u Milanellu. Begović je jučer dao intervju za FOX Soccer, a jedno od pitanja bio je i Zlatan Ibrahimović.

Ibrahimović je također početkom godine stigao u Milan kao slobodan igrač nakon što je napustio LA Galaxy.

"Zadovoljstvo je igrati s tako sjajnim momkom. Stigao je u januaru i mislim da je filozofija kluba bila da dovedu nekoliko iskusnih igrača jer je to inače dosta mlada ekipa. Ima veliki utjecaj u svlačionici i postavlja nove standarde svaki dan. Svaki dan očekuje najbolje od sebe, ali i od svih nas i ne želite ga razočarati", rekao je Begović, te dodao:

"Za nas je zadovoljstvo igrati s takvim igračem. Pravi veliku razliku na terenu što je nevjerovatno za njegove godine. S njim se dobro slažem jer smo među starijim igračima pa možemo pričati o djeci i takvim stvarima što ovi mlađi možda i ne razumiju".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...