ZNA DA VIŠE NEĆE MORATI U ZATVOR: Osuđivani kriminalac Kristijan Golubović podržava Vučića i njegov SNS

Riješio je da, dok ne osnuje svoju stranku, svu podršku pruži naprednjacima

  • Hronika

  • 20. Maj 2020  20. Maj 2020

  • 0

Jedan od najpoznatijih kriminalaca u regiji i učesnik realityja Aleksandar Kristijan Golubović (51), nakon izdržane osmogodišnje kazne na koju je osuđen zbog trgovine drogom, čim je pušten na slobodu iz požarevačkog zatvora "Zabela", potpisao je ugovor i postao zvanično prvi učesnik "Zadruge 4", piše Nova.rs.

Osim toga Golubović je krenuo i u "promociju" vladajuće stranke, koju u sopstvenoj režiji sprovodi već sedmicama unazad na režimskim televizijama.

Odmah po izlasku sa robije, Golubović je gostovao na televiziji Pink kao jedan od ekskluzivnih gostiju u emisiji “Ami G Show" i kao univerzalni sagovornik na sve teme.

Ličnu promociju nazovi šoumena sa nekakvim X faktorom, na kog treba da se ugledaju mladi naraštaji, kao i “promociju” SNS-a i predsjednika Srbije Vučića, nastavio je na televiziji Hepi gostujući u emisiji “Glamur”.

Golubović je ispričao kako planira da se bavi politikom, skupi 20.000 potpisa i okupi mlade koje će da podučava “odgovornoj politici”. Ali je, izgleda, ipak riješio da, dok ne osnuje svoju stranku, svu podršku pruži naprednjacima, jer su oni “napredni kako im i samo ime govori”, zaključuje on.

“SNS je prava stvar za sve”, poručuje osuđivani kriminalac putem TV emitera sa srbijanskom nacionalnom frekvencijom, a onda se koncentriše na lik i djelo predsjednika Srbije:

“Uzmimo čoveka Aleksandra Vučića, koji nosi sako od 2.500 dinara, farmerke od 1.500, ništa se nije promenio. On će da ostavi trag.”

Ima tu i nekih video klipova za postaviti u ovaj tekst, ali večeras, ipak, ovog glupana nećemo gledati.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...