OVAJ GA JE BAŠ ZAKUCAO: Sjeo za volan sa 4,07 promila alkohola u krvi i izazvao dva udesa

Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo uhapsili su vozača iz Istočne Ilidže M.V. koji je sa 4,07 promila alkohola u krvi upravljao golfom tri i počinio dvije saobraćajne nezgode na području te opštine.

  • Hronika

  • 21. Maj 2020  

  • 0

On se sumnjiči da je juče jednu nezgodu izazvao u mjestu Donji Kotorac tako što je udario u stub ograde i reklamni pano ugostiteljskog objekta, a potom se udaljio sa mjesta udesa.

Potom je, kako je saopšteno iz Policijske uprave Istočno Sarajevo, u mjestu Vojkovići prešao u lijevu saobraćajnu traku i sudario se sa renoom, kojim je upravljao vozač S.S.

U obje saobraćajne nezgode pričinjena je materijalna šteta, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo, a M.V. su izdati prekršajni nalozi u skladu sa počinjenim prekršajima iz Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima BiH.

(NN/SB)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...