NOVI PODACI IZ KS-a: Nema novoobljelih od koronavirusa, a od proglašenja prirodne nesreće...

... prema evidenciji Službe za zapošljavanje ukupan broj prijavljenih je 5.948

  • Vijesti

  • 22. Maj 2020  22. Maj 2020

  • 0

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Kantona Sarajevo, u protekla 24 sata testirana je 421 osoba, od kojih nijedna nije pozitivna na koronavirus, piše Fena.

Trenutno je jedan aktivan slučaj u KS-u i danas nema pacijenta na bolničkom liječenju. Izliječene su 102 osobe, četiri strana državljana su izmještena na liječenje izvan BiH, dok je šest osoba, nažalost, preminulo od posljedica ove bolesti.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih KS su tokom protekla 24 sata evidentirali osam slučajeva kršenja mjere samoizolacije. U odnosu na prethodni dan, osam osoba je manje prijavljeno na evidenciji Službe za zapošljavanje KS, tako da ukupan broj prijavljenih od proglašenja prirodne nesreće iznosi 5.948. Trenutno se na evidenciji Službe nalazi 63.977 osoba, saopćeno je iz Press službe KS-a. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...