KO ODE, PRIČAT ĆE: Ovo će biti prva dva koncerta u Hrvatskoj nakon koronavirusa...

Hajde, da se i ovo proba.

  • Show

  • 22. Maj 2020  22. Maj 2020

  • 0

Prvi koncert koji će se u Hrvatskoj održati nakon popuštanja mjera je humanitarni koncert "Sve za našu djecu", koji organizira udruženje "Riječko srce" 29. maja. Trg Riječke rezolucije, na kojem će se koncert održati, neće biti popunjen, a prisustvovat će mu 150 posjetilaca, prenosi Index.hr.

Nastupit će Tony Cetinski, Mia Negovetić, Marko Kutlić i Jure Brkljača, a koncertom se nastoji skupiti 86.000 kuna, kojima će se kupiti defibrilatori/monitori za Kliniku za infektologiju. Tony Cetinski pozvao je svoje fanove da dođu na koncert. "Vidimo se kroz par dana u Rijeci na humanitarnom koncertu 'Sve za našu djecu - prikupljamo sredstva za KBC Rijeka'", poručio je.

Istog dana "Kawasaki 3P" nastupit će na drive-in muzičkom festivalu "Picnic Galactic", koji će se održati na parkingu Aerodroma "Franjo Tuđman" u Velikoj Gorici. "Nova avantura na neobičnom mjestu u neobično vrijeme. Vidimo se i slušamo na prvom drive-in koncertu u Hrvatskoj", poručili su. Na taj koncert moći će se doći automobilom u kojem smiju biti maksimalno četiri osobe. Automobili će se parkirati na tačno određenim mjestima, a svaka grupa imat će svoj prostor unutar i oko automobila.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...