PA, MOGLI SU SE ODMAH UČLANITI KOD DODIKA: SPS i SNSD potpisali koalicioni sporazum

Socijalistička partija Srpske i Savez nezavisnih socijaldemokrata potpisali su danas sporazum o saradnji na svim nivoima.

  • Politika

  • 22. Maj 2020  22. Maj 2020

  • 0

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik poručio je da SPS ima kapaciet i potencijal da, zajedno s ostalim članicama koalicije, doprinese stabilnosti i jačanju Republike Srpske.

"SPS ima dovoljno kapaciteta da obilježi ovo vrijeme i koja ima značajan kapacitet u Republici Srpskoj s obzirom na to da su od osnivanja do danas formirali 35 odbora širom Republike Srpske. U Socijalističkoj partiji Srpske vidimo strateškog partnera i u lokalnim zajednicama i u Narodnoj skupštini Republike Srpske, kao i na predstojećim lokalnim izborima", istaknuo je Dodik nakon potpisivanja sporazuma.

Predsjednik Socijalističke partije Srpske Goran Selak izjavio je da potpisivanje sporazuma sa SNSD-om predstavlja ozvaničavanje nastavka uspješne saradnje te da će SPS svim svojim kapacitetima podržati borbu za jačanje i razvoj Republike Srpske.

"Danas smo potpisali sporazum o političkoj saradnji, a treba reći da smo i u ranijem periodu imali izuzetno uspješnu saradnju i korektne odnose sa SNSD-om. Cilj nam je da damo svoj doprinos jačanju Republike Srpske i da se zajedno borimo za interese građana Srpske",  poručio je Selak.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...