SJEĆATE LI SE HULKA?: Ovo je ZANOSNA DJEVOJKA zbog koje je ostavio svoju suprugu i troje djece (FOTO)

Gotovo da ne prođe dan da se Hulk ne pohvali na društvenim mrežama sa svojom novom djevojkom

  • Sex i grad

  • 22. Maj 2020  

  • 0

Brazilski nogometaš Hulk se nedavno odlučio razvesti, točnije u oktobru prošle godine, a samo tri mjeseca kasnije stupio je u vezu s nećakinjom svoje bivše supruge, Camilom, što je šokiralo baš sve.

Spomenuta je imala toliki utjecaj na njega da je Hulk u konačnici ostavio troje djece i svoju suprugu s kojom je u braku bio 12 godina. Brazilac zajedno s Camilom trenutno uživa u Kini.

Gotovo da ne prođe dan da se Hulk ne pohvali na društvenim mrežama sa svojom novom djevojkom s kojom često zna izlaziti u provode.

          Pogledajte ovu objavu na Instagramu.                  

 

Objavu dijeli Givanildo V. De Sousa- Hulk (@hulkparaiba) Ožu 15, 2020 u 10:18 PDT

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...