TEŠKA SITUACIJA U TEŠNJU: Svi radnici i članovi njihovih porodica dobili rješenja o SAMOIZOLACIJI, RASTE BROJ ZARAŽENIH...

Načelnik opštine Suad Huskić rekao je da su rješenja o samoizolaciji dobili i članovi porodica radnika “Koža-komerca”.

  • Hronika

  • 23. Maj 2020  23. Maj 2020

  • 0

Preduzeće “Koža-komerc” iz Tešnja prekinulo je rad nakon što su svi zaposleni dobili rješenja o samoizolaciji, jer je kod nekoliko radnika potvrđen koronavirus.

Načelnik opštine Suad Huskić rekao je da su rješenja o samoizolaciji dobili i članovi porodica radnika “Koža-komerca”.

– Mislim da je riječ o ukupno 80 osoba. Jučer je otkriven prvi slučaj zaraze u tom preduzeću, u kojem je danas potvrđen virus kod još šest osoba – pojasnio je Huskić i dodao da jedna zaražena osoba nije iz tog klastera.

On je naveo da su zaraženi radnici iz šest mjesnih zajednica pa trenutno preduzimaju korake radi suzbijanja širenja zaraze, prenose federalni mediji.

U opštini Tešanj ukupno je zaraženo 17 osoba, a u Zeničko-dobojskom kantonu 254.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...