LUDNICA U BUNDESLIGI: Gosti su imali 2 gola viška 2 minuta prije kraja, a onda su spašavali bod; Pogledajte sve golove…

Nogometaši Kolna i Fortune Dusseldorf remizirali su u okviru 27. kola Bundeslige u sjajno utakmici koja je završena sa 2:2

  • Sport

  • 24. Maj 2020  

  • 0

Nakon što su danas gostujuće pobjede ostvarili Leipzig i Augsburg, Fortuna je imala sjajnu šansu da nastavi njihovim stopama, ali im to nije pošlo za rukom.

Imali su gosti vodstvo od 2:0 sve do 88. minute, a onda su nogometaši Kolna za samo tri minute uspjeli izvući bod.

Ekipu Fortune je u vodstvo doveo Karaman u 41. minuti, a najbolju šansu za izjednačenje imao je u 59. minuti Uth koji nije iskoristio jedanaesterac.

Vodstvo Fortune na 0:2 povisio je Thommy samo dvije minute nakon što je domaća ekipa promašila jedanaesterac, te se činilo da će ostvariti pobjedu.

 

U 88. minuti tračak nade domaćima dao je Modeste svojim golom, a bod je samo tri minute kasnije obezbijedio Cordoba.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...