MELANIA MU JE OPRAŠTALA, SVE DO SADA: Ovo su sve ljubavnice Donalda Trumpa… (FOTO)

Ušavši u brak s njim, Donaldova supruga Melania prihvatila je i njegove brojne afere, a ovo su žene s kojima je ljubovao za vrijeme braka.

  • Show

  • 25. Maj 2020  25. Maj 2020

  • 0

Ivana Trump 

Njegova prva supruga Ivana je žena s kojom ima troje djece. Par se vjenčao 1977. te su, navodno, imali poprilično dobar brak, jer je Ivana znala biti "strpljiva i poslušna, kao prava žena" - često je govorio narcisoidni Donald. Ivana je prije upoznavanja Donalda bila u braku koji je potrajao svega dvije godine, a lijepa Čehinja je gradila svoju karijeru modela. No, uskoro su počele pristizati glasine o sve češćim Donaldovim švrljanjima, a osobito o nečemu što se iz "provoda" pretvorilo u vezu. 

Foto: Good Morning America

Marla Mapes

Upravo je ona žena zbog koje se raspao Donaldov brak s Ivanom. Poznavali su se još od  osamdesetih, a priča se kako je njihova afera trajala godinama u kojima je Donald vješto lagao supruzi Ivani. On nije tratio vrijeme i vrlo brzo se vjenčao s Marlom, a par je zajedno dobio dijete - kćer Tiffany. No, vrijeme je Marli dokazalo istinitost stare poslovice - jednom varalica, uvijek varalica. 

Foto: Pinterest

Gabriella Sabatini

Ova slavna i lijepa teniserka navodno je bila u seks-aferi s Donaldom dok je još bio u braku s Ivanom i u preljubničkom odnosu sa Marlom. No, šta je za uspješnog biznismena poput njega bavljenje s tri stvari odjednom?

Foto: Pinterest

Carla Bruni

Sadašnja supruga Nicolasa Sarkozya još je jedan dokaz kako Trump preferira strane ljepotice. Afera s Italijankom dogodila se još kad je ona bila mladi model te kada je, navodno, imala svojevrstan "kompleks tate" pa se često povezivala sa starijim muškarcima - zbog Donalda je, navodno, ostavila Micka Jaggera. Afera između nje i Donalda je pukla nakon što je Carla poprilično agresivno zahtijevala da on ostavi Marlu zbog nje. 

Foto: Hendrik Ballhausen/DPA/PIXSELL

Anna Nicole 

Sljedeća u nizu Donaldovih osvajanja bila je mlada manekenka Vicky Smith, koja je brzo promijenila ime u Anna Nicole te je postala uspješan "Playboyev" model, ali je ostavila Donalda kako bi se udala za ostarjelog naftnog tajkuna.

Foto: Wikimedia commons

Sandi Korn

Ova manekenka je, prema vlastitim riječima, izašla na desetak spojeva s Donaldom te je čak i izjavila kako je seks s njim bio nešto najbolje što je doživjela. Završila je karijeru kao porno-glumica.

Foto: Wikimedia commons

Stormy Daniels

Brojni su navodi kako se Donaldu svidjela još jedna zvijezda filmove za odrasle Stormy Daniels, a njihova veza je trajala svega mjesec dana.

Foto: Wikimedia Commons

Alison Giannini

Sljedeća je na popisu Alison, agentica nekretninama, model i glumica iz Rumunije, s kojom se upoznao na spoju naslijepo, a njihova je veza, prema njenim riječima, propala, jer je Donald još bio zaljubljen u svoju bivšu suprugu Marlu.

Foto: Pinterest

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...