BESRAMNO IZDANJE RONALDOVE VJERENICE: Georgina u bazenu BEZ GAĆICA! (FOTO 18+)

Vjerenica jednog od najboljih fudbalera svijeta objavila je porodičnu fotografiju koja je izazvala lavinu komentara.

  • Sex i grad

  • 25. Maj 2020  25. Maj 2020

  • 1

Georgina je na društvene mreže postavila sliku na kojoj su ona i Ronaldo s djecom u bazenu, a mnogima nije promaklo njeno besramno izdanje.

FOTO: PROFIMEDIAalt

Kupaći koji je obukla za tu priliku, više je otkrivao nego što je sakrivao pa su se mnogi zapitali da li vjerenica asa Juventusa uopšte ima gaćice!

Kako se može vidjeti na fotografiji koja je podigla veliku prašinu, lijepa Georgina jaše konjića sa mokrom majicom na sebi, dok se donji dio kupaćeg ni ne nazire.

FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN

Je li sve ovo bila samo optička varka ili se Ronaldova vjerenica samo malo zaigrala u Photoshopu i zaintrigirala javnost, ne zna se. Ali, da je po ko zna koji put skrenula pažnju na sebe - to jeste u potpunosti!

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...