UHVAĆENE ZAJEDNO: Ceca Ražnatović i Jovana Joksimović uživale u noćnom provodu, a nisu bile same!

Pjevačica Ceca Ražnatović poznata je po tome da ima mnogo prijatelja s estrade i iz javnog života s kojima se druži i s kojima je u veoma dobrim odnosima.

  • Estrada

  • 25. Maj 2020  25. Maj 2020

  • 1

Među njima su i poznata voditeljica Jovana Joksimović, njen suprug, pjevač Željko Joksimović, kao i pjevač Haris Džinović i njegova supruga Melina.

Ceca je podijelila snimak iz kafane gde je zabilježila njihovo druženje. Prvo se obratila svom prijatelju Harisu Džinoviću, koji je pjevao u kafani, a zatim mu se pridužio Željko Joksimović.

Željko, HarisFoto: Instagram/printscreen 

Ceca je iskoristila priliku da zabilježi ovaj moment pa je objavila nekoliko storija, na kojima se jasno vidi kako Jovana i ona uživaju u muzici i Harisovim pjesmama.  

Ceca je Jovanu i tagovala u svojoj objavi. 

Ceca, Jovana Foto: Instagram/printscreen

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...