NI LUKA JEO NI...: Real Madrid donio odluku o budućnosti Bijeljinca u svojim redovima

Dakle, od Milana ništa.

  • Sport

  • 26. Maj 2020  26. Maj 2020

  • 0

Luka Jović ponovo je na naslovnoj stranici “Marce”. Ovoga puta iz pravih razloga. Najtiražniji španski list bavi se sudbinom ovog fudbalera koji je u Madrid doveden kao veliko pojačanje za 60 miliona eura, ali bi ovu sezonu što prije da zaboravi.

Ona nije gotova, nastavlja se 11. juna, ali je problem u povredi, Jović se povrijedio u Beogradu, pitanje je može li oporaviti do kraja šampionata, koji će se igrati po ubrzanom sistemu. Postoje dileme, šta ako Mariano Diaz poslije gola u “El Clasicu” iskoristi šansu mijenjajući Benzemu, kako će se to odraziti na status Jovića? List, međutim, tvrdi da je odluka donesena i potvrđena, da je Jović odbio svaku mogućnost da napusti Madrid. Priče o Milanu, iako ga Ragnick želi, nisu realne, prvo zato što Milan nema dovoljno novca, drugo zato što je Jovićeva plata velika i, treće i najvažnije, Real ga neće prodati.

Poslije konsultacija sa Zidaneom, klub je odlučio da reprezentativcu Srbije pruži šansu i u narednoj sezoni.

(SB/Sportske.ba) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...