TRANSFER BOMBA U KOMŠILUKU: Trener Partizana preuzima bivšeg prvaka Evrope?

Savo Milošević mogao bi uskoro preuzeti trenersku klupu fudbalera Aston Ville. Vijest je to koju je lansirao portal Vestiregiona.com, a ubrzo se proširila regijom.

  • Sport

  • 26. Maj 2020  

  • 0

Koliko ima istine u takvim napisima, ostaje za vidjeti, ali Aston Villa je bivši prvak Europe iz sezone iz sezone 1981/82, klub s bogatom tradicijom, a Milošević bi tako postao drugi srpski trener u engleskoj prvoj ligi nakon Slaviše Jokanovića koji je vodio Fulham.

Kako bilo, 46-godišnji Milošević trener je Partizana od ožujka prošle godine, dok je Aston Villin menadžer Dean Smith.

Navodno su u Aston Villi spremni dovesti svog nekadašnjeg igrača, ponuditi mu plaću od 2.2 miliona funti, ali sve pod uvjetom da Milošević osvoji Srpski kup s Partizanom!?

Dakako, sve je sad u sferi nagađanja, pa se tako piše da bi Miloševića na klupi beogradskog kluba mogao naslijediti Vuk Rašović...

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...