TURBO FOLK PJEVAČICA PREŽIVJELA DRAMU: Radu Manojlović žena pokušala da siluje dok je prala ruke u WC-u

- Dok sam pjevala, stalno me je pipkala, jednom me je i uštinula, ali to joj nisam zamjerila - ispričala je Rada

  • Estrada

  • 27. Maj 2020  

  • 0

Iako je poznato da je Rada Manojlović, kao jedna od najatraktivnijih pjevačica, često na meti obožavalaca i muškaraca koji joj nude i brak, otkrila je da je bila i na meti jedne žene.

Pjevačicu je žena navodno pokušala da siluje dok je pjevala na jednoj proslavi u Beogradu, a Rada je sada otkrila detalje incidenta čiji je dramatičniji kraj za dlaku izbegla.

- Nedavno mi se desila neverovatna situacija na jednoj proslavi u Beogradu, nisam mogla ni da zamislim da će neka žena pokušati da me siluje! Dok sam pevala na tom slavlju, jedna devojka se sve vreme motala oko mene. Bila je i zgodna i lepa, "brutalno" je izgledala, ali nisam imala predstavu da voli isti pol - ispričala je Rada za Hit.

- Dok sam pevala, stalno me je pipkala, jednom me je i uštinula, ali to joj nisam zamerila. Mislila sam da je moj fan i da je srećna što joj pevam. Sve mi je postalo jasno kad sam otišla u toalet. Dok sam prala ruke, ona je uletela u WC. Stala je ispred vrata i nije htela da me pusti. Šokirala sam se! - objasnila je pjevačica.

Rada je dodala i da je djevojka bila veoma odlučna u svojoj namjeri, te da joj nije dozvoljavala da izađe iz toaleta.

- Pokušala sam da izađem, a ona mi nije dozvoljavala, bila je navalentna. Rekla mi je: "Hajde sa mnom u kabinu, hoću da se mazimo." Malo je falilo da je udarim! Nisam mogla da joj dokažem da volim samo muškarce. Bilo je čupavo, jedva sam uspela da je odgurnem i pobegnem! - završila je.

alt

Rada Manojlović/Foto: ATA Images

Takođe, pjevačica je otkrila i da nikada nije poljubila žensku osobu.

- Nikad, čak ni iz šale. Nisam ja za te varijante. Volim muškarce i uvek sam bila u dugim vezama. Poznajem osobe koje su u tom fazonu i nemam ništa protiv njih, ali ja nisam za takve akcije - istakla je.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...