BIVŠI GENSEK NAŠE STRANKE: Albin Zuhrić imenovan za savjetnika Željka Komšića

Bivši generalni sekretar Naše stranke Albin Zuhrić imenovan je za savjetnika člana Predsjedništva BiH Željka Komšića.

  • Politika

  • 28. Maj 2020  28. Maj 2020

  • 0

Odlukom o imenovanju savjetnika u uredu člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda hrvatskog naroda Zuhrić je imenovan na poziciju savjetnika, potvrđeno je iz Komšićevog ureda.

Potvrđeno je, također, da je Zuhrić zahtijevao da za obavljanje ove funkcije ne prima bilo kakvu naknadu, dakle da ovaj posao obavlja pro bono.

Albin Zuhrić bit će drugi savjetnik Željka Komšića, poslije Čedomira Jovanovića, koji će ovaj posao obavljati bez naknade.

Zuhrić se, inače, nakon što je napustio poziciju generalnog sekretara Naše stranke, povukao iz politike i od tada radi kao direktor jedne međunarodne kompanije u Sarajevu.

(Fena/SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...