POBJEGAO DAMIR DELIĆ: Došao do kuće zatvorskog policajca i uperio mu pištolj u glavu

Ovu informaciju je potvrdio Faruk Zubčević, direktor KPZ Sarajevo.

  • Hronika

  • 28. Maj 2020  29. Maj 2020

  • 0

Delić je, do dolaska policajaca na lice mjesta, već bio pobjegao i za njim se intenzivno traga

Damir Delić, višestruki povratnik u vršenju krivičnih djela, je oko 18 sati u sarajevskom naselju Boljakov Potok, došao ispred vrata K. E, inače zatvorskog policajca u KPZ-u Sarajevo uperivši mu pištolj u glavu. Ubrzo je pobjegao a K. E. je o svemu obavijestio MUP KS-a, čiji su pripadnici odmah stigli na lice mjesta.

Delić je, do dolaska policajaca na lice mjesta, već bio pobjegao i za njim se intenzivno traga.

Ovu informaciju je potvrdio Faruk Zubčević, direktor KPZ Sarajevo.

– Informisan sam o napadu. Ono što znam jeste da pripadnici MUP-a KS-a tragaju za bjeguncem i da je o svemu upoznato i sarajevsko Tužilaštvo, rekao je za Oslobođenje Faruk Zubčević, direktor KPZ Sarajevo.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...