OTPRATILA SUPRUGA SA INSTAGRAMA: Potvrda da se Severina razvodi?

Iako je do jučer Igor bio jedina osoba koju je Severina pratila na ovoj društvenoj mreži, dok je pjevačica bila jedina koju je Igor pratio, sada je sve "svedeno na nulu".

  • Show

  • 01. Jun. 2020  

  • 0

Pjevačica Severina Kojić otpratila je svog supruga Igora Kojića sa Instagrama i mnogi u tome vide potvrdu da je razvod definitivno blizu.

Kako posljednjih mjeseci pišu mediji, Severina i njen muž već neko vrijeme ne žive zajedno, a sada je stigla nova navodna potvrda da situacija među poznatim parom nije najbolja.

Iako je do jučer Igor bio jedina osoba koju je Severina pratila na ovoj društvenoj mreži, dok je pjevačica bila jedina koju je Igor pratio, sada je sve "svedeno na nulu".

Igor je prije dvije sedmice promijenio svoju profilnu fotografiju na Instagramu, nakon dugo vremena. Prije trenutne držao je sliku sa svojom suprugom. Ostale slike na svom profilu nije obrisao, ali se najnoviji razvoj događaja već tumači kao potvrda da će se poznati par uskoro razvesti.

Prije samo dva mjeseca, Severina je objavila fotografiju sa suprugom kojom mu je čestitala pet godina divnog života...

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...