MASAKR U SRBIJI ZBOG 100 EURA: Žena ukrala pare i pobjegla s ljubavnikom, muž ih stigao i onda je nastalo krvoproliće!

U Surdulici se danas odigrao nezapamćen zločin. Čovjek je ubio muškarca i ženu, a potom izvršio samoubistvo!

  • Hronika

  • 01. Jun. 2020  01. Jun. 2020

  • 3

Kako nezvanično saznaje portal OK radio, do ubistva je došlo nakon što je jedan Surduličanin podigao 100 eura državne pomoći i ostavio novac kod kuće. 

Kako prenosi njihov izvor, novac je uzela njegova supruga, nakon toga napustila kuću i uputila se u nepoznatom pravcu sa svojim ljubavnikom. Suprug ih je brzo sustigao i ubio ih na za sada nepoznat način.
 
Odmah nakon toga, izvršio je samoubistvo. 

Koliko je poznato, masakr se dogodio negdje oko Donje romske mahale u Surdulici.
 
Iz Policijske uprave u Vranju potvrdili su da je u Surdulici došlo do incidenta i da je uviđaj još u toku, ali nisu mogli da daju više detalja.

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...