RANJENA ŽENA U CENTRU GRADA: S njom bili muž i dijete u kolicima...

Prema čahurama koje je policija pronašla i označila može se zaključiti da je pucnjava počela čitavih stotinu metara prije mjesta na kojem je žene ranjena.

  • Hronika

  • 02. Jun. 2020  

  • 0

U Beranama je večeras došlo pucnjave u kojoj je ranjena žena čiji su inicijali M.Č. /29/, saopšteno je iz crnogorske Uprave policije. Žena je bila u društvu supruga i malim djetetom u kolicima.

U saopštenju se navodi da žena nije životno ugrožena i da ima lakšu prostrelnu ranu na nozi.

Iz policije navode da intenzivno tragaju za počiniocima. Prema nezvaničnim informacijama iz policije, M.Č. je slučajna žrtva.

Prema čahurama koje je policija pronašla i označila može se zaključiti da je pucnjava počela čitavih stotinu metara prije mjesta na kojem je žene ranjena.

Neki od očevidaca iz obližnjih lokala su kazali da je pucano iz automobila u pokretu.

Oni su kazali da je žena ležala pored zgrade centra za kulturu i da je ranjena u nogu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...