NAKON VIKEND DRUŽENJA KONAKOVIĆ ŽESTOKO NAPAO HADŽIKADIĆA: "Mirsad danas napada opoziciju, otvara front, počinje..."

Predsjednik NiP-a Elmedin Konaković osvrnuo se na svom Facebook profilu na stavove Mirsada Hadžikadića, predsjednika Platforme za progres, koji je u intervjuu za portal „Klix.ba“ rekao „nije najsretniji zbog načina na koji su Naša stranka, SDP i Narod i pravda „odigrali“ protekle subote“.

  • Mini market

  • 02. Jun. 2020  

  • 1

Konakovićev status prenosimo u cjelosti:

"Hadžikadić nas je pozvao na proteste nekoliko dana prije održavanja, gostujući kod Senada u FACE-u. Zvaničnih poziva i sastanaka nije bilo. Došli smo i podržali proteste. Dan ranije podržali smo skup na svojim profilima, na društvenim mrežama. Mnogo sam članova Naroda i pravde vidio. Slikali se skupa. Snažna je poruka bila da opozicija zajedno djeluje, šalje poruke ovakvoj, korumpiranoj vlasti i najavljuje zajedničke aktivnosti.

Mirsad danas napada opoziciju, otvara front, počinje valjda kampanju. On vjerovatno zna zašto baš na ovakav način, prizemno, neiskreno, već viđeno, od njega neočekivano. Jesmo li svojatali proteste ili smo pohvalili Platformu? Jesam li pogrijesio rekavši da je PZP “dašak svježine na političkoj sceni”?", poručio je Konaković večeras.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...