ŠOK ZA PRVAKA ŠPANIJE: Pet igrača Barcelone pozitivno na koronavirus

Pet igrača Barcelone i dva člana trenerskog štaba testirani su pozitivno na koronavirus nakon što je ekipa podvrgnuta testovima odmah na početku pandemije koronavirusa.

  • Sport

  • 02. Jun. 2020  02. Jun. 2020

  • 0

Katalonski radio RAC1 prenosi da su članovi prvog tima bili podvrgnuti testovima krvi, a oni koji su bili pozitivni na virus, nisu imali simptome.

Trenutno su zdravi, dobro se osjećaju i spremni su se vratiti treninzima.

Ono što zabrinjava jeste činjenica da podaci koje je objavio RAC1, nije potvrdio nijedan izvještaj La Lige o slučajevima koronavirusa.

Navodno je među trenerskim osobljem Barcelone bilo dosta zabrinutosti kada je donesena odluka o povratku na treninge, jer nisu znali kako će igrači koji su bili zaraženi koronavirusom, reagovati i hoće li biti podložni povredama.

Trenutno se treninzi katalonskog kluba odvijaju normalno, a jedini igrač koji se oporavlja od povrede jeste fudbaler B-tima Barcelone Monchu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...