MUŠKARAC PODIJELIO SVOJE BRAČNE MUKE: 'Šogorica i njezin muž su svingeri i predložili su seks u troje, a ja ozbiljno razmišljam o tome'

Jedan muškarac tražio je savjet psihoterapeutkinje Deidre, jer mu se šogorica stalno upucava. Mislio je da nije ništa ozbiljno, ali onda mu je ponudila da ima seks u troje s njom i njezinim suprugom te on sada ozbiljno razmišlja o toj ponudi, prenosi "The Sun".

  • Sex i grad

  • 03. Jun. 2020  03. Jun. 2020

  • 0

“Jako je seksi i ispunio bih svoju maštariju, ali je li vrijedna toga? Supruga i ja zajedno smo osam godina. Imamo dvoje djece, trogodišnju djevojčicu i dvogodišnjeg sina. Naš seksualni život je potonuo od rođenja našeg sina, ali sam uvijek bio pun razumijevanja. Šogorica i njezin suprug bili su kod nas na zabavi kada su se hvalili koliko se često seksaju i ja sam puknuo”, ispričao je.

Sestra mu se kasnije javila preko poruka i rekla mu kako mu može pomoći s njegovim problemom. Priznala mu je da su ona i njezin suprug svingeri te da često uživaju u seksu u troje. Njemu se ideja svidjela, pogotovo jer lako može objasniti svojoj supruzi zašto ga nema doma. “Njezina sestra mi se sve više upucava, čak mi šalje gole fotografije kako bi me uzbudila. Iznimno sam frustriran, ali kada želim seks sa suprugom, ona je preumorna za njega. Trebam li prihvatiti ovo rješenje?”, pita se.

Deidre mu je odgovorila: “Ona je jedna jako sebična sestra. Kakva osoba želi uništiti život svoje sestre, pogotovo ako ima djecu? Budite bolja osoba i ne dopustite da vas uvuče u pogrešno ponašanje. Razmišljajte o svojim odgovornostima prema svojoj djeci. Recite joj da ne želite imati seks s njima, a ubuduće komunicirajte samo na prikladan način. Razgovarajte sa svojom suprugom o seksu te pitajte je možete li joj nekako pomoći kako bi ponovno bila zainteresirana za seks.”

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...