TREĆA SREĆA? SLAVNI PAR PONOVNO ZAJEDNO?: Veza im je bila obilježena brojnim prekidima, našli su se i u ljubavnom trokutu, ali odlučili su ljubavi dati novu šansu

Supermodel Bella Hadid i glazbenik The Weeknd navodno ponovno razgovaraju. Bivši par se razdvojio u augustu 2019., nakon četiri godine veze, a ovih su dana odlučili prijašnje razmirice staviti na stranu i ponovno su u kontaktu.

  • Show

  • 03. Jun. 2020  03. Jun. 2020

  • 0

Par se upoznao 2015. godine na festivalu Coachella te su bili u vezi godinu i pol dok nisu prekinuli u septembru 2016. godine, a nekoliko tjedana kasnije ponovovno su se sreli na pisti slavnog Victoria's Secret showa u Parizu.

Glazbenik je tada nastupao, dok je Bella po prvi put hodala prestižnom pistom. U seksi donjem rublju, Bella je prošetala pored bivšeg, hladno mu se osmjehnula te nastavila dalje, a u jednom trenutku on se čak odmaknuo od nje.

On je tada već započeo vezu s kolegicom Selenom Gomez, s kojom je 2015. godine i nastupio na spomenutom showu.

O tom ljubavnom trokutu mediji su pisali tjednima nakon što su fotografije novopečenog para Gomez i Weeknda procurile u javnost, no ljubav nije dugo potrajala. Bili su u vezi 10 mjeseci.

Selena se zatim nakratko vratila bivšem dečku Justinu Bieberu, a The Weekend je nakon nekog vremena obnovio svoju vezu s Bellom te su u srpnju 2018. godine potvrdili da su par.

BGUK_1362592 - Various, UNITED KINGDOM - Celebrity social media photos!Pictured: Bella Hadid, The Weeknd*UK Clients - Pictures Containing ChildrenPlease Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 390402803, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: noProfimedia

Bella se krajem  2018. preselila u njegov stan u New Yorku, što je potaknulo glasine o njihovim zarukama koje nijedno od njih nikad nije potvrdilo.

No u ljeto 2018. godine počelo se nagađati da par više nije zajedno, više se nisu pojavljivali u javnosti, a izvor blizak paru tada je potvrdio da su se razišli. Kako je naveo anonimni izvor, postalo im je teško održavati vezu na daljinu jer oboje zbog poslovnih obaveza često putuju i posljednjih nekoliko mjeseci viđali su se rijetko.

No, čini se da su svojoj ljubavi odlučili pružiti novu priliku.

New York, NY - Bella Hadid holds hands with singer Halsey and beau the Weeknd as she heads to Victoria's Secret after party at Avenue in NYC.Pictured: Halsey, Bella Hadid, The Weeknd*UK Clients - Pictures Containing ChildrenPlease Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 394974138, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...