ZNAŠ LI GDJE ĆEŠ: Najbolji fudbaler Arsenala odlazi besplatno iz kluba...

Što znači da možda i ostane u ovom klubu do kraja svog ugovora

  • Sport

  • 03. Jun. 2020  03. Jun. 2020

  • 0

Pierre-Emerick Aubameyang ne želi da potpiše novi ugovor sa Arsenalom, dok londonski klub ne želi da ga proda po svaku cijenu.

To bi moglo da dovede do toga da Aubameyang ostane do kraja svog ugovora, odnosno do 30. juna 2021. i da narednog ljeta ode kao slobodan igrač. Ovaj fudbaler se pominjao kao zamjena za Lautara Martineza u Interu, sporadično i kao plan B za Barcelonu, ali i Real Madrid, međutim, već neko vrijeme se ne povezuje ni sa jednim klubom.

Arsenal, dakle, ne želi da ga proda ispod cijene na poljuljanom tržištu ovog ljeta, tako da rizikuje da narednog ostane i bez obeštećenja, no, s druge strane, imat će ga u svom timu, jer teško i da će imati novca za njegovu adekvatnu zamjenu ovog ljeta…

(Sportske.ba) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...