DAVOR DRAGIČEVIĆ SE OGLASIO NA TWITTERU: Poziva Milana Tegeltiju i Gordanu Tadić...

Davor Dragičević, otac ubijenog banjalučkog mladića Davida Dragičevića, oglasio se na Twitteru i poslao otvoreni poziv medijima uz prijedlog koje goste da pozovu na sučeljavanje.

  • Mini market

  • 05. Jun. 2020  05. Jun. 2020

  • 0

Predložio je da to bude emisija koja će biti emitovana uživo, a da gostuju Predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog vijeća (VSTV) Milan Tegeltija, glavna tužiteljica Tužilaštva BiH Gordana Tadić, te advokat porodice Dragičević Ifet Feraget.

Da li će se iko odvažiti da posluša ovaj prijedlog, te da li će na kraju krajeva uspjeti okupiti ova tri sagovornika na jednom mjestu, pokazat će vrijeme.

altDavor Dragičević@Davor95007141  

 

View image on Twitter 196:25 PM - Jun 4, 2020Twitter Ads info and privacy

 See Davor Dragičević's other Tweets    

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...