STRAŠNO NEVRIJEME POHARALO BANJU LUKU: Oluja nosila krovove kuća, čupala stabla iz korijena… (FOTO)

Nevrijeme koje je noćas zadesilo Banju Luku, napravilo je velike probleme u najvećem gradu RS-a.

  • Hronika

  • 05. Jun. 2020  05. Jun. 2020

  • 1

Snažan vjetar rušio je stabla i obarao štandove, prilikom čega je nastala znatna materijalna šteta.

Jedno stablo koje je vjetar oborio, palo je na parkirani automobil.

"Vatrogasna brigada i gradske komunalne ekipe saniraju posljedice olujnog nevremena koje je noćas oko ponoći pogodilo Banju Luku. Prema prvim podacima, snažan vjetar oborio je najmanje pet stabala u gradskim drvoredima na više lokacija te oštetio najmanje jedan automobil", navedeno je na Facebook stranici "Grad Banja Luka".

Iz Grada su pozvali građane da i danas preduzmu sve moguće mjere zaštite imovine i života s obzirom na to da je i za danas izdat žuti meteoalarm zbog mogućnosti udara snažnih vjetrova.

Na zvaničnoj Facebook stranici Grada Banja Luka objavljene su fotografije na kojima se vidi kakvu je štetu nevrijeme prouzrokovalo, a njih možete pogledati u galeriji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...