STRAVIČAN ZLOČIN: Tinejdžer snimao kako siluje djevojčicu pa slao drugarima video

Sud je odredio kućni pritvor za dječaka (14) iz Ukrajine koji se sumnjiči da je silovao djevojčicu.

  • Hronika

  • 05. Jun. 2020  05. Jun. 2020

  • 0

Tinejdžer je snimao kako siluje dvanestogodišnju djevojčicu iz Rivna, a potom je video tog gnusnog zločina slao svojim drugovima. Dječak je, navodno, snimao čin seksa kako bi svojim drugovima dokazao da se zabavlja s učenicom sedmog razreda. Video je vidjela cijela škola, ali i mještani.

"Svima je slao video, a onda je snimak počeo da kruži. On je rekao da je skroz cool to što je uradio. Djeca su se smijala i slala snimak jedno drugom. Mi neki smo u šoku", rekla je djevojčica koja pohađa istu školu kao i napastvovana dvanaestogodišnjakinja.

Tinejdžer na saslušanju nije priznao krivicu.

"Za sada mu se na teret stavlja distribucija snimka na kom je vidljiv eksplicitni sadržaj", saopštili su iz Tužilaštva.

Ukoliko se utvrdi da je djevojčicu primorao na seks, prijeti mu 12 godina zatvora.

Nije poznato kada se zločin dogodio, kao ni u kakvom je stanju djevojčica.

(Telegraf.rs/SB)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...